februar, 2023

23feb13:0014:00LIVETEGNING & MUSIK MED RASMUS BREGNHØI – VINTERFERIE FOR BØRN

Mere

Detaljer om begivenheden

Kom og oplev tegner Rasmus Bregnhøi tegne live – lige nu og her foran dig på Roskilde Museum, mens Thomas Agergaard spiller på saxofon og Simon Toldam på klaver. Koncertens musik og tegning skabes på dagen og ender med at ligne og lyde som en hel historie – en historie, vi slet ikke kender endnu.  Arrangementet er velegnet for børn fra 6 år.

Måske kender du Rasmus’ tegneserie om Hunden Ib eller skolepigen Mira? Rasmus har illustreret og skrevet mange skønne og skæve børnebøger. Også fortællingen om skygningerne – små væsner der ligner mennesker på størrelse med din tommeltot og bor i vores by.

På Roskilde Museum kan du for tiden opleve børneudstillingen MIG & MIN BY, som tager afsæt i Rasmus’ fortælling om skygningerne. Skygningerne elsker – ligesom museer – at samle ting og sager. Rasmus’ finurlige tegnekunst og livetegning-koncert tager afsæt i en håndfuld ting udstillet i MIG & MIN BY og fortællingen om skygningerne. Efter koncerten kan du gå på opdagelse og lege i børneudstillingen MIG & MIN BY.

Arrangementet er støttet af SJOV FERIE/Roskilde Kommune.

Billetter fås via billetto.dk

Tidspunkt

(Torsdag) 13:00 - 14:00

Adresse

Roskilde Museum

Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

Arrangør

Roskilde Museum

Til top
X
Åbent i dag
d.22-9-2023
11.00-21.00