maj, 2022

27maj17:0018:30Den journalistiske dækning af Israel/Palæstina-konflikten

Mere

Detaljer om begivenheden

Er de danske mediers dækning tilstrækkelig og hvor pålidelig er den? Hvordan kan vi eventuelt få en dybere og mere nuanceret indsigt? Hvordan oplever lokale kristne konflikten og mediernes dækning af den og deres rolle som kristne? Er en kreativ modstand mulig? Er det muligt at holde fast i håbet om, at refærdige og fredelige løsninger er mulige?

Danske mediers dækning af Israel/Palæstina præges meget af den voldelige konflikt og storpolitik. Ofte tages der eksplicit eller implicit side for den ene eller den anden part. Mediernes dækning er afgørende for det billede den danske befolkning og danske politikere får af konflikten og vores lyst eller ulyst til at forholde os til den.

Medvirkende: Erik Bjergager, Kristeligt Dagblad; Anders Jerichow, Politikken; Mitri Raheb, Dar al Kalima University College of Arts and Culture (DAK), Betlehem. Vært: Steen Nørskov, DR Deadline.

Dette arrangement er en del af Himmelske Dage programmet. Arrangementet holdes i Roskilde Museums foredragssal, som har plads til 110 gæster. Himmelske Dage er en kirkefestival, der sætter fokus på livets store spørgsmål. Du kan opleve over 400 events om tro, samfund, debat og meget mere. Kirkefestivalen finder sted i Kristi himmelfartsferien d.26 maj- 29. maj 2022 i Roskilde. Billetter til festivalen og arrangementet købes via himmelskedage.dk

 

Tid, pris og sted

27.maj kl. 17:00-18:30

Billetter købes via himmelskedage.dk

Roskilde Museum Sankt Ols stræde 3, 4000 Roskilde

Din Himmelske Dage billet gælder også som entrébillet til udstillingen samme dag

Tidspunkt

(Fredag) 17:00 - 18:30

Adresse

Roskilde Museum

Sankt Ols Stræde 3, 4000 Roskilde

X
Åbent i dag
d.10-12-2023
11.00-16.00